×

Forside Produkter Tidligere udgivelser Kontakt

Tidligere udgivelser

De bedst egnede

Hvordan finder danske virksomheder de bedste ledere og bestyrelsesmedlemmer?

Det beskrives i ”De bedst egnede”, der giver et dybt indblik i, hvordan de såkaldte headhuntere arbejder. Hele processen fra den første kontakt
mellem kunden og rekrutteringsfirmaet frem til opfølgningen efter ansættelsen gennemgås detaljeret og med et væld af konkrete eksempler hentet fra forfatterens mange år i branchen. De etiske retningslinjer beskrives sammen med de forskellige udvælgelsesmetoder og rekrutteringsredskaber, brugen af psykologiske test og jobsimulerende øvelser.

”De bedst egnede” analyserer desuden, hvordan en virksomhed kan gøre sig attraktiv for de rigtige topledere, hvordan den fastholder de dygtigste ledere og sikrer, at de udvikler sig – og får plads til at udvikle sig – i takt med organisationens behov. Endelig giver John Lohff gode råd om, hvordan du selv kan uddanne og udvikle dig og forsøge at planlægge din karriere, hvis du har ambitioner om en plads i toppen af dansk erhvervsliv.

”De bedst egnede” er et must for såvel virksomhedsledere, der overvejer at lukke rekrutteringskonsulenter ind i organisationen, som for ledende medarbejdere, der er på vej til at komme i headhunternes søgelys (eller som gerne vil finde ud af, hvordan de kommer det). Derudover vil alle andre, der ønsker et grundigt indblik i branchen, have stort udbytte af bogen.

Antal sider: 185

Håndplukket

Hvordan finder man de bedst egnede topledere til en virksomhed? Og hvordan foregår hele processen omkring toplederrekruttering eller headhunting, som det populært kaldes? 

JOHN LOHFF tager læseren med ind bag kulisserne og gør rede for de overvejelser, en virksomhed gør sig, når den henvender sig til en headhunter – og for det målrettede og systematiske arbejde med at finde de bedste kandidater, der går i gang i det øjeblik, rekrutteringsfirmaet får en opgave. 

I et sagligt, letflydende og humoristisk sprog folder han headhunternes verden ud og krydrer med eksempler fra over 30 års erfaring i branchen. 

HÅNDPLUKKET indeholder al nødvendig viden til såvel de topledere og bestyrelsesmedlemmer, der skal i gang med en rekrutteringsproces, som til dem, der er mål for jagten – eller kunne tænke sig at blive det. 

Antal sider: 235